Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Data eveniment :
12.07.2019
Rolul la eveniment :
Mamica
Eveniment : Botez
Mădălina Laban spune :
" Multumim din suflet pentru seara minunata de care am avut parte cu ocazia botezului puiului nostru! A fost magnific, am dansat toata noaptea cu totii! Muzica buna, sound de calitate, profesionalism! Multumim , Florin ! "

Data eveniment :
9-11-2018
Rolul la eveniment :
Disk Jockey
Pregatire si functie :
Profesor de muzica
Eveniment : Gala proiect Erasmus
Bogdan Sabin spune :
" Un DJ care a stiut sa "citeasca" publicul, care si-a adaptat playlist-ul la rigorile ascultatorilor si care a reusit sa imbine stilurile muzicale cu gratie. Data fiind situatia in care jumatate erau copii ce voiau sa "topaie" iar cealalta jumatate adulti care isi doreau piese lente, dansante sau piese de referinta ale anilor '80-'90, Florin a dat dovada de experienta in comunicare si in alegerea repertoriului, astfel incat ambele grupuri au fost mai mult decat incantate. De asemenea, la eveniment au fost prezente numeroase grupuri de dans profesionist, fiecare venind cu mp3-ul pe care aveau coregrafia, urmand ca Florin sa adapteze si sa imbine playlist-ul astfel incat sa nu se simta o discrepanta intre ceea ce aveau dansatorii pregatit pe stick si ce se asculta apoi. Plus: elementele surpriza nu l-au dezechilibrat, adaptandu-se perfect si la micile surprize muzicale inopinate. Recomand cu incredere, si din punct de vedere general, si din punct de vedere profesional. "

Data eveniment :
21.10.2018
Rolul la eveniment :
Bunic
Pregatire si functie :
Pensionar
Eveniment : Botez
Tudor Gheorghe spune :
" Fara a exagera prea mult pot spune ca DJ Florin trebuie sa fie primul element care trebuie pus pe lista problemelor ce sunt avute in vedere la orice eveniment deosebit. C-a fost majorat, c-a fost cununie, c-a fost botez... intotdeauna Florin a fost sufletul petrecerii! Nu mai lipseste mult si-l asimilam in familie! L-am simtit de-al nostru... prompt cu muzica potrivita - cand cu hituri la moda cand cu piese consacrate care plac indiferent de varsta. Si nu in ultimul rand este de remarcat ca stie sa faca animatie si sa scoale mesenii de pe scaun. Dupa o vreme nimeni nu mai stie meniul de la un eveniment, dar toti rememoreaza cu placere la ce dansuri, jocuri sau momente placute au participat! Si e complet: muzica, lumini, baloane de sapun, fum, placere in a-si face rolul, pricepere si energie contaminanta! Go To Action! "

Data eveniment :
06.10.2018
Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
Farmacist manager
Eveniment : Nunta
Lavinia Zvincu spune :
" Pe Florin îl știu de peste 10 ani : un om atent, sensibil , iubitor de muzica și de oameni , dedicat oricărei activități pe care o desfășoară! Nunta noastră a fost așa cum ne-am dorit pentru că Florin s-a ocupat de atmosfera, de alegerea pieselor și evidențierea punctelor cheie din parcursul serii ! Ii mulțumim pentru implicare și sunt convinsa că este ingredientul esențial pentru o petrecere reușită! "

Data eveniment :
29.09.2018
Rolul la eveniment :
Invitat
Eveniment : Nunta
Cristi Maier spune :
" BRAVO DJ Florin!!! Am fost impresionat, la nunta din Bucuresti de la Residence Ballroom Militari, sala Aqua, de profesionalismul tau de a marca fiecare moment al evenimentului cu un colaj sau o piesa care s-a potrivit de minune. In plus selectia de melodii a fost variata incat nu aveai cum sa nu te ridici de la masa si sa dansezi. Te felicit si te recomand cu toata încrederea! "

Data eveniment :
25.08.2018
Pregatire si functie :
inginer, director comercial
Eveniment : majorat
Luiza Scarlatescu spune :
" Un profesionist. Intotdeauna a insufletit petrecirile, facandu-le de neuitat. Indiferent de varsta invitatilor, stie sa se adapteze si sa -i antreneze. il recomand fara urma de retinere. "

Data eveniment :
12.05.2018
Eveniment : Nunta
Larisa Belea spune :
" Un om de nota 10 si un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.Il recomandam din tot sufletul si ii multumim pentru tot. "