Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Pregatire si functie :
Solist muzica populara
Eveniment : Nunta, Botez, Petreceri, Spectacol
Cristian Banateanu spune :
" Dac-ar fi s-aleg calitatea sunetului, a colaborarii dintre DJ si artistul de muzica populara Cristian Banateanu, as alege cu siguranta calitatea serviciilor oferite de BLUE SOUND MEDIA pentru ca eu pot face aceasta recomandare ca si solist profesionist! Am cantat live in locatii unde am intalnit acest DJ care este liantul intre artist-public-dj! Cu drag, CRISTIAN BANATEANU "

Ion Secu spune :
" Sunt Secu Ion fost muzicant actualmente manager la magazinul Muzica din Craiova si vreau sa spun ca MUZICA in diversitatea ei este considerata de specialisti hrana sufletului si sufletul petrecerilor. Ca orice hrana si muzica trebuie preparata, pregatita si cel mai important trebuie REDATA. Redarea muzicii este o adevarata arta pentru ca se face cu suflet si tehnica tinind cont de locatie, amplasament, natura evenimentului, calitatea si preferintele participantilor. Pentru a tine seama de toate aceste ingrediente este nevoie de ceva cultura muzicala, educatie si caracter. Aici intervine Florin care, pe langa aceste calitati, are si o dotare tehnica de apreciat si in plus are mult fler si imaginatie devenind astfel UNIC in breasla, fiind astfel primul invitat la evenimente. Puneti-l la incercare si mai vorbim. Succes si petrecere frumoasa. "

Florin Vasii spune :
" Il stiu pe Florin de la evenimentele fostei mele firme Redac unde a fost de fiecare data DJ si MC. Colegi de ai mei de acolo l-au avut si la nunti ca DJ unde am fost si eu si iar omul a uimit pe toata lumea… intre timp mi-am schimbat serviciul si m-am mutat in Bucuresti dar l-am recomandat unei colege tot ca DJ la nunta pentru ca nunta urma sa fie in Craiova. A fost extraordinar si iar a reusit sa fie la inaltime urmand ca el sa fie in primavara DJ la botezul respectivilor miri… de data asta cred ca va fi in Bucuresti… "

Pregatire si functie :
Redactor radio
Eveniment : Botez – Restaurant Plazza
Nelu Bolcu spune :
" In viata fiecaruia dintre noi sunt şi multe momente frumoase! Cel mai recent astfel de moment in viata mea a fost botezul primei mele nepoate. Pentru acest eveniment mi-am propus sa am o paleta complexa de piese muzicale din toate genurile, efectele de lumini şi sonorizarea sa fie deosebite şi astfel sa creez o ambianta pentru invitatii mei care sa-i faca sa n-o uite pe Adeluta, prima mea nepoata. Ei bine, toate pretentiile mele au fost implinite de prestatia oferita de Florin Andrei. Acceptati recomandarea mea in sensul ca raportul calitate pret se justifica in totalitate. Şi, ca şi mine, nu veti uita evenimentul pe care-l veti organiza cu Florin Andrei ca DJ. "

Pregatire si functie :
Profesor
Eveniment : Nunta
Maria-Madalina POIANA spune :
" Blue Sound Media este alegerea cea mai buna! Realizam ca cea mai frumoasa si importanta seara din viata noastra a fost reusita pe deplin pentru ca muzica si efectele speciale au fost la inaltime astfel incat toti invitatii s-au simt minunat! Muzica pentru toate genurile si total adecvata unei petreceri, precum si talentul de DJ si MC al lui Florin ne-au incantat pe delin! Il recomandam cu caldura! "

Pregatire si functie :
Medic
Eveniment : Aniversare 25 ani de la terminarea liceului
Roxana Delureanu spune :
" In ultimul an, am avut parte de doua evenimente frumoase: Revelionul 2010-2011 si Intalnirea de 25 ani de la terminarea liceului, succesul, reusita si bucuria serilor au fost asigurate si de d-l Andrei Florin- DJ-ul profesionist, discret care s-a pliat intru totul pe starea noastra de spirit, asigurand buna dispozitie. In mod sigur la succesul si reusita activitatii lui Florin contribuie si frumoasa lui familie, sotia si doua fetite superbe pe care am bucuria sa le vad crescand, in calitate de medic de familie. "

Pregatire si functie :
Redactor Radio, Master in jurnalism
Eveniment : Nunta
Oana Catanoiu spune :
" Povestea spune că o nuntă durează trei zile şi trei nopţi, în realitate se întâmplă să ţină puţin după miezul nopţii. Cu Blue Sound Media, invitaţii mei au dansat până nu i-au mai ţinut pantofii şi picioarele, mărturie stau fotografiile! Aştept cu nerăbdare urmatorul eveniment, poate ziua mea, poate ziua prietenilor, la care ştiu cu siguranţă ce DJ voi chema: de la Blue Sound Media, cel care ne asigură petrecerea de poveste! "