Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Data eveniment :
16.05.2018
Rolul la eveniment :
Organizator
Pregatire si functie :
Economist
Eveniment : Majorat
Pomacu Costi spune :
" Evenimentul a fost programat sa inceapa in jurul orei 20.00. Florin a ajuns acolo, cred ca in jur de 18-18.30, a descarcat singur echipamentul pe o ploaie torenrtiala si apoi l-a montat. Cand am ajuns eu la ora 19.40, Florin era ud de sus pana jos (atat de ploaie, cat si de transpiratie). L-am rugat frumos sa schimbe macar tricoul pentru ca batea aerul conditionat fix in el iar el mi-a raspuns: Nu acum! Mai am cateva reglaje si apoi cand termin! UN ADEVARAT PROFESIONIST, iubeste enorm ceea ce face si asta se vede din fiecare detaliu al activitatii sale. Mandru ca l-am cunoscut si recomand fara ezitari. "

Data eveniment :
14/04/18
Rolul la eveniment :
Mire
Pregatire si functie :
Asistent dentar
Eveniment : Nunta
Laurent Desbrueres spune :
" Pour mon mariage, Florin a anime pour nous notre soiree, il avait carte blanche . Tout le monde a ete enchante et nous avons beaucoup danser. Nous sommes ravis de sa prestation, ainsi que son professionnalisme et sa gentillesse. C est un DJ que je recommande pour vos evenements, les yeux fermesp "

Data eveniment :
14/04/2018
Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
Medic dentist
Eveniment : Nunta
Cristina Desbrueres spune :
" 14 aprilie 2018, nunta, restaurant Casa cu Tei. Un profesionist, a respectat intocmai recomandarile, atmosfera creata a fost perfecta, il recomandam cu caldura! "

Data eveniment :
08.10.2017
Eveniment : Nunta
Georgiana spune :
" FlorinAndrei, un profesionist desăvârșit ! A Reusit sa îmbine toate genurile muzicale... pentru ca toată lumea sa se simtă minunat !!! Experiența de dj la radio își spune cuvântul !!! Un om și un prieten de excepție recomand cu caldura pentru un eveniment reușit și de neuitat! "

Data eveniment :
30.08.2017
Rolul la eveniment :
Artist
Pregatire si functie :
Artist Muzica Usoara
Eveniment : Cooking Show - Open Party
Reyna Vox spune :
" Florin Andrei , nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este cu siguranta un profesionist desavarsit si credeti-ma chiar sunt pretentioasa mai ales ca artist, ca totul sa fie perfect, mai ales cand vine vorba de conditiile de sunet. Asa a inceput si prima colaborare a noastra , la un eveniment cu muzica live unde Florin a avut dublu rol, acela de a asigura conditiile tehnice si totodata de a crea o super atmosfera prin muzica pe care o pune la tot felul de evenimente. Totul a iesit perfect pentru ca Florin este un perfectionist atunci cand vine vorba de munca sa. Pe mine m-a surprins total in cel mai placut mod atunci cand l-am reintalnit la zilele Radioului Horion, unde din nou mi-a asigurat conditiile tehnice pentru a putea canta live si credeti-ma chiar nu este usor! La final a venit cea mai mare surpriza : Florin mi-a luat primul interviu privind aniversarea celor 22 de ani de existenta ai radioului unde am regasit un profesionist, un om de radio extraordinar, care isi face meseria cu sufletul. Il recomand pe Florin cu cea mai mare incredere, pentru ca este foarte apropiat de oameni si pune suflet in ceea ce face. Are un talent extraordinar de combina muzica vecghe cu cea moderna, tot felul de stiluri muzicale prin experienta sa foarte vasta si de a-i face pe ceilalti sa se simta fericiti pe ritmuri antrenante. Munceste foarte mult, se implica ca totul sa fie perfect si chiar incearca sa multumeasca pe toata lumea. Un singur lucru stiu: nu ai cum sa nu fi multumit oricat de pretentios ai fi! Il felicit pentru intreaga activitate atat ca om de radio cat si ca intretinator al unui fond muzical de exceptie! "

Data eveniment :
23 septembrie 2017
Rolul la eveniment :
Mama miresei
Pregatire si functie :
Economist, AVS Franta
Eveniment : Nunta
Camelia Dirvareanu spune :
" Florin Andrei este o minunatie de om! Dar si un profesionist desavarsit! Se vede expérienta acumulata de-a lungul anilor la pupitrul Radio Horion, dar si la numeroasele evenimente, transformate in sarbatoare. Sambata 23 septembrie 2017, cea mai frumoasa zi din viata tinerilor miri Iulia si Andrei, nunta lor: a fost un adevarat ,, regal" muzical, daruit cu pasiune si multa bucurie de Florin. Muzica pentru toate preferintele si varstele, de cea mai buna calitate, intt-o ambianta de vis. Momente unice si magice create de Florin spécial pentru miri si nasi, surprize de tot felul, toate pe un fond muzical de exceptie. Muzica este totul la o nunta si noi am simtit asta din plin! Il multumim din suflet lui Florin si-l asteptam si la urmatoarele evenimente din familia noastra!!! Recomand cu caldura!!! "

Data eveniment :
23.09.2017
Rolul la eveniment :
Nas
Eveniment : Nunta
Oscepiuc Silviu spune :
" A imbinat foarte bine genurile de muzica moderna cu populara. S-a adaptat publicului perfect si a tinut lumea pe ringul de dans toata noaptea. A acceptat dedicatii muzicale si a prezentat momentele principale fara cusur. Un DJ 100% implicat pe care l-am apreciat si il recomand cu mare caldura! "