Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Data eveniment :
07.12.2019
Rolul la eveniment :
Părinte
Eveniment : Majorat
Melania Gheorghe spune :
" Un om deosebit, dedicat și pasionat de muzică, cuvintele sunt puține și mici ca să pot descrie atmosfera de vis, reușita acestei petreceri i s-a datorat acestui om minunat Dj Florin Andrei .Recomand cu mare drag cu mii de mulțumiri încă o dată pentru tot 🤗🤗🤗😘 "

Data eveniment :
10.12.2021
Rolul la eveniment :
Parinte
Pregatire si functie :
studii economice,Inspector Asistent
Eveniment : Majorat
Ileana Valeria spune :
" O atmosfera de vis ,as putea spune chiar incendiara.Este foarte greu pentru mine sa exprim in cuvinte ceea ce am simtit eu ca si parinte dar si copiii care s-au simtit minunat.Multumim DJ Florin care a reusit sa marcheze toate etapele acestui eveniment.M-am simtit ,ca si parinte ca la 18 ani.Il recomand pe DJ Florin cu mare drag!!!!! "

Data eveniment :
20.06.2021
Rolul la eveniment :
parinte
Pregatire si functie :
economist
Eveniment : Majorat
Sorin Ghita spune :
" Muzica super!!! DJ Florin a fost din nou la inaltime! Multumim pentru seara minunata oferita! Vezi aici fotografii: https://www.bluesoundmedia.ro/galerie/galerie-foto/nggallery/galerie-foto/majorat-anita-ghita-29-iulie-2021-lords "

Data eveniment :
12-06-2021
Rolul la eveniment :
Mireasa
Eveniment : Nunta
Denisa Nicola spune :
" Este greu sa explic in cuvinte mulțumirea pe care o simt fata de DJ Florin pentru seara minunata ce ne-a fost oferită. Am fost convinsă ca o nunta se poate tine doar cu lăutari și cântăreață pana la venirea nunții noastre. Am sa citez un invitat ce mi-a spus asta imediat după eveniment : "am simțit ca aveam lăutari iar cântăreața este prezenta pe ring cu noi", asta nu denota decât faptul ca DJ Florin și-a făcut treaba excelent iar receptivitatea lui este peste măsura. Muzica aleasa de el a fost perfecta pentru eveniment și diversa astfel încât să mulțumească toți invitații. Așa cum o buna prietena, Dana, a fost cea ce mi l-a recomandat pe DJ Florin așa și eu va recomand DJ Florin și nu veți regreta! "