Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eveniment : Petrecere
Dragomirescu Mihnea spune :
" Cel mai tare DJ pe care îl poți invita la un eveniment. Cel mai frumos show. Mulțumim frumos! Totul a fost perfect și lumea s-a distrat de minune. Numai feedback-uri pozitive. Sperăm să colaborăm și cu alte ocazii. Recomand cu drag. "

Data eveniment :
03/01/2024
Eveniment : Cununie
Cojocaru spune :
" Mulțumim mult pentru că ați asigurat distracția și buna dispoziție la evenimentul nostru! Recomandăm cu drag tuturor! Vom reveni și pentru alte evenimente. "

Data eveniment :
08.06.2023
Eveniment : Zi de nastere
Iulia Mitrache spune :
" Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa il avem alaturi la eveniment pe Dj Florin. Profesionalismul de care a dat dovada m-a convins sa il recomand cu mare drag mai departe si sa ma asigur ca il vom chema din nou la urmatorul eveniment. Sonorizarea este de cea mai buna calitate si atmosfera de petrecere exact asa cum trebuie sa fie. Ne-am simtit cu totii foarte bine datorita lui. Are o energie buna greu de gasit in alte persoane! Sunt extrem de multumita si am ramas profund impresionata de cat de mult conteaza sa ai Dj-ul potrivit la un eveniment important. Recomand din tot sufletul serviciile pe care le ofera! "