Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Data eveniment :
13.09.2015
Rolul la eveniment :
Tatic
Pregatire si functie :
Asistent medical
Eveniment : Botez
Cristi Ciobanu spune :
" Super multumit de serviciile oferite de Florin.Daca vreti sa aveti un eveniment reusit apelati cu incredere. "

Data eveniment :
10.10.2015
Rolul la eveniment :
Mireasa și ginere
Eveniment : Nuntă
Alina & Aurelian spune :
" Spectacol de sunet și lumini, muzica diversificată și de calitate îmbinată perfect au făcut ca ringul să fie neîncăpător. Un profesionist adevărat care a făcut la nunta noastră atmosfera extraordinara! Îl recomandăm cu mare încredere. Felicitări! Mulțumim "

Data eveniment :
20.08.2016
Rolul la eveniment :
Ginere
Eveniment : Nunta
Alin spune :
" Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de Florin. Muzica buna, sonorizare buna si invitatii s-au distrat pe cinste. Cu siguranta la urmatorul eveniment tot cu el vom colabora. "

Data eveniment :
25.06.2016
Rolul la eveniment :
- personajul principal: mireasa
Pregatire si functie :
avocat
Eveniment : Nunta
Mihaela Popescu spune :
" - De unde pana unde Dj Florin Andrei? Recomandarea buna a prietenilor mei confirmata de propria experienta traita la evenimentele acestora. - De ce? Atmosfera suuper distractiva, spiritul petrecerii, animarea invitatilor, muzica buna ascultata intr-un joc minunat de lumini...DISTRACTIE MAXIMA!! - Cum a fost le evenimentul meu? De nota 10. (Voi reveni in curand cu poza - dovada profesionalismului) - Recomand? Cu cele mai sincere intentii, recomand. Petrecerea va fi una minunata. Multumim ca ai facut parte din povestea noastra! "

Rolul la eveniment :
Diverse 😁
Pregatire si functie :
Director ARR Dolj
Eveniment : Multe
Clara Voicu spune :
" Am colaborat cu Florin la foarte multe evenimente private si tot atat de multe petreceri de firma. Am fost si simplu participant, si nasa, si moasa, si de fiecare data am venit la aceste evenimente convinsa ca ma voi distra excelent, ca voi asculta muzica buna, ca va fi o seara reusita. Florin simte pulsul petrecerii si face in asa fel incat fiecare participant sa se simta excelent.Reuseste sa dea viaţă şi personalitate evenimentului si acorda atenţie deosebită fiecarui invitat. Il recomand ca cea mai bună alegere pentru o petrecere reusita! Si daca esti un iubitor de muzica buna, tot el este recomandarea mea! 😊 "

Data eveniment :
22 August 2015
Rolul la eveniment :
Ginere
Eveniment : Nunta
Florian Apopi spune :
" Am apelat la serviciile lui Florin Andrei asta vara la nunta noastra si atat eu cat si invitatii nu am regretat niciun moment. Nunta trebuia sa inceapa la ora 19 dar din cauza vremii a trebuit sa mergem la restaurant mai devreme si Florin nu a dezamagit. S-a miscat foarte repede si toata statia a fost gata cu 2h mai devreme decat am stabilit. Pe parcursul nuntii Florin a combinat asa de frumos muzica incat toata lumea a stat mai mult pe ringul de dans decat la masa. Vreau sa spun ca Florin este un profesionist si un domn de nota 100%. Am ales sa mergem pe mana lui in loc sa inchiriem o formatie si nu am regretat deloc. Inainte de nunta am stat si am discutat despre muzica si ce anume dorim si a avut exact ceea am cerut in repertoriu. Muzica populara, usoara, vals, tango, toate genurile in afara de manele:) Il recomand pe Florin Andrei cu cea mai mare incredere si va spun ca nu o sa fiti dezamagiti de serviciile lui. Multumim frumos pentru o noapte de neuitat Florin! Te salutam cu drag, Florian& Martyna "

Eveniment : Nunta 2010 si Botez 2013
Paul Dracea spune :
" Ireprosabil! Atent, profesionist, maleabil, inspirat, Florin ""iti cinta in struna""! Petrecere frumoasa! "