Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Data eveniment :
iunie 2015
Rolul la eveniment :
Gazdă
Pregatire si functie :
Studii superioare, Inspector C N A
Eveniment : A doua zi după nunta nepoatei mele
Nicolae Balasa spune :
" A doua zi, după nunta nepoatei mele, Andreea Barbu, l-am rugat pe domnul Andrei Florin să aigure animaţia (muzica) şi sonorizarea la petrecerea de după nunta propriu zisa. Aparatura folosită de catre dumnealui, sistemul de sonorizare ,,Blue Sound'', abilităţile sale în al utiliza, etc. au făcut ambientul să fie unul de exceptie. Totul a tinut însă de performantele sistemul de sonorizare ,,Blue Sound''. Multumesc pentru prezenţă, mulţumesc pentru reusita unei zile de neuitat! "

Rolul la eveniment :
Organizator
Eveniment : Majorat
Cristian Cotiga spune :
" In primul rand vreau sa iti MULTUMIM FRUMOS pentru reusita evenimentului, majoratul „fetitei” noastre Andreea Maria. Intrand putin in detaliu pentru ca vreau sa fac o recomandare pentru Florin trebuie sa stiti ca am avut o lista scurta de DJ, printre care si Florin, uitandu-ma pe pagina lui am vazut foarte multe recomandari legate de evenimente publice, nunti, botezuri si …….doar unul sau doua majorate, asta m-a pus putin pe ganduri insa vazand multitudinea de recomandari m-am uitat atent si cine le-a postat, asa am descoperit cateva persoane cunoscute si unele chiar avizate, din domeniu adica, asa ca i-am sunat si tot ce am auzit a fost: profesionist, sunet de exceptie, lumini si recuzita de calitate, implicare, se adapteaza oricarui tip de eveniment si in functie de public are tot timpul muzica adecvata, discutiile m-au convins, iar prima intalnirea cu Florin n-a facut decat sa parafeze evenimentul. Ma bucur foarte mult ca am colaborat cu Florin si acum va pot spune ca a fost un majorat REUSIT, toata lumea s-a simtit extraordinar, muzica apreciata, jocuri de lumini, fum, DJ si MC in acelasi timp, intr-un cuvant ………SPECTACOL……( am „reusit” sa plecam la……6 dimineata..!!) Multumesc frumos Florin, inca odata!Il recomand cu incredere pentru orice eveniment! Succes Maxim in continuare…..!!!!!! "

Rolul la eveniment :
Sarbatorita
Pregatire si functie :
Studenta medicina
Eveniment : Majorat
Stefania Cazacu spune :
" Dj foarte bun, recomand cu încredere. Am avut cea mai buna petrecere, de majorat, datorita lui. Melodii antrenante, nu s-a putut sta la masa; dar și blues-uri în momentele potrivite. Creează atmosferă și ştie ce se pretează la momentul oportun…pentru ca ăsta e rolul unui dj în opinia mea. Lumini, efecte speciale , totul la superlativ. Și sunt o clienta destul de greu de mulțumit, dar acest om recunosc ca a facut din majoratul meu cea mai buna petrecere. Cu siguranță voi mai apela. "

Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
inginer, sef departament tehnic service auto
Eveniment : Nunta
Corina Mitran Rus spune :
" Il cunosc pe Florin de aproape 15 ani si de-alungul acestor ani, toate evenimentele din firma unde lucrez, precum si petrecerile noastre private, au purtat amprenta muzicala si nu numai, a lui DJ Florin. Si pentru ca Florin nu este doar un profesionist, ci trece mai departe si se implica sufleteste, am ales ca in toamna anului trecut sa puna sarea si piperul celui mai important eveniment din viata mea : Nunta. Nu a fost doar o petrecere ci un adevarat spectacol de sunet si lumina, care i se datoreaza si pe care noi si invitatii nostri nu avem cum sa-l uitam. Iti multumesc inca o data Florin ! "

Rolul la eveniment :
Mamica
Eveniment : Botezul lui Andrei
Rodica Tanasie spune :
" In primul rand vreau sa va spun ca pe Florin il cunosc de foarte multi ani, fiindu-mi coleg de serviciu si am un mare respect si admiratie pentru toata munca pe care o face ca si om de radio cat si ca DJ. De aceea am avut incredere in al lua la toate evenimentele importante din viata mea: zi aniversara, cununie, botez(…si mai urmeaza si altele), pentru a asigura partea muzicala si buna dispozitie. Petrecerile au fost intotdeauna un mare succes iar invitatii s-au simtit excelent. Vi-l recomand cu mare dragoste pentru evenimentele voastre! Mult succes in activitatea ta, Florin! "

Pregatire si functie :
Foto-Video Evenimente
Marius Pampu spune :
" De-a lungul anilor am participat la multe evenimente la care DJ-ii au avut un rol important. Din pacate, nu intotdeauna au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor. La nunta de la Helin, unde l-am intalnit pe Florin Andrei, lucrurile au stat cu totul altfel. In ciuda faptului ca invitatii proveneau din mai multe categorii de varsta si erau destul de exigenti in ceea ce priveste gusturile muzicale, Florin a reusit sa-i faca sa se simta bine. Pentru mine, ca si cameraman, e important ca DJ-ul sa creeze o atmosfera frumoasa in sala si de aceea m-am bucurat sa vad ca Florin Andrei are publicul la picioare. Datorita modului cum a stiut sa intretina atmosfera, am avut parte de niste imagini spectaculoase cu invitatii care dansau bine-dispusi pe muzica lui Florin. De aceea am simtit nevoia sa scriu aceste randuri, fiindca Florin Andrei mi-a facut munca mai usoara si placuta in acelasi timp. "

Pregatire si functie :
Actrita de revista
Jeni Nicolau spune :
" Sunt Jeni Nicolau si sunt onorată sa vă prezint un profesionist desăvârșit cu care am lucrat de nenumărate ori!Florin Andrei că despre el este vorba este un mare cunoscător in tot ceea ce înseamnă muzică,sonorizare si cum spunem noi artiștii stie să facă show!Sunt fericită că se numără printre puținii oameni pe care eu ii recomand din toată inima si bag mâna in foc pentru el!! "