Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Pregatire si functie :
Redactor emisiuni folclor TVF Oltenia
Balaescu Florina spune :
" Am avut placerea sa lucrez alaturi de Florin Andrei timp de 8 ani de zile,perioada in care am putut realiza, ca este vorba depre un profesionist adevarat,un om care pune foarte mare pret pe calitate,pe seriozitate. In tot ceea ce face pune mult suflet,iar asta se observa, deoarece rezultatul final este cel dorit. Ma bucur ca am avut ocazia sa intalnesc o astfel de persoana,pe care cu toata caldura o recomand celor care isi doresc un eveniment reusit si care se le ramana in minte pentru tot restul vietii! "

Data eveniment :
6 septembrie 2014
Rolul la eveniment :
Invitat
Pregatire si functie :
inginer – manager dezvoltare Enel Dobrogea
Cristi Tudor spune :
" Am participat la mai multe petreceri (o nunta si 3 botezuri) cu Florin ca DJ si cred ca pot sa spun cateva lucruri in cunostinta de cauza: 1.Muzica din programele lui e diversa si de calitate foarte buna; 2.Mereu face tot ce e omeneste posibil ca absolut toti invitatii sa se simta bine la petreceri; 3.Face o risipa de energie pozitiva in timpul programului, energie care se transmite empatic invitatilor; 4.Nu e doar DJ ci si un adevarat MC la toate petrecerile; 5.Dotarea tehnica pentru muzica si lumini este excelenta; Lista ar putea continua, dar ma opresc momentan aici. Recomand cu cea mai mare caldura pe Florin ca DJ cu Blue Sound Media pentru absolut orice tip de petreceri la care vreti sa fie veselie si atmosfera placuta. Felicitari pentru ce faci Florin! "

Data eveniment :
23 mai 2015
Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
Arhivist
Eveniment : Nunta
Adelina Petcu spune :
" Inca de la prima intalnire cu Florin am stiut ca nunta noastra va fi superba. Florin a reusit sa tina invitatii pe ring toata noaptea, sa faca un spectacol de lumini si fum extraordinar si din nunta noastra un eveniment special. Multumim, Florin, ai fost la inaltime! Cu siguranta vom apela la serviciile tale si pentru alte evenimente! Il recomandam cu toata increderea! Un om deosebit si un profesionist desavarsit! Felicitari! "

Data eveniment :
4 aprilie 2015
Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
Profesor
Eveniment : Nunta
Oana Larnicol spune :
" Multumim mult Florin! Muzica a fost exact cum ne-am dorit si invitatii nu ar fi vrut sa mai plece acasa!!! Mult succes in tot ceea ce faci si multe petreceri reusite! Oana si Pierre Larnicol "

Data eveniment :
07.02.2015
Pregatire si functie :
Consultant vanzari
Eveniment : Botez
Iovita Radu spune :
" Multumesc Florin! Ai facut ca invitatii la botezul fetitei noastre sa se simta excelent. Am apreciat faptul ca ai fost receptiv la toate solicitarile si ai reusit sa imbini gusturile diferite in asa fel incat ringul de dans sa fie mereu plin. Instalatiile de sunet si lumini au facut ca atmosfera sa fie extraordinara. Iti doresc ca inspiratia si puterea de munca sa nu te paraseasca! Cu stima, Radu ! "

Data eveniment :
28.09.2014
Pregatire si functie :
Economist
Eveniment : Botez
Teodorescu Eduard spune :
" Pentru o atmosfera de senzatie,puteti apela cu cea mai mare incredere la FLORIN. "

Data eveniment :
14 iunie 2014
Rolul la eveniment :
Invitat
Pregatire si functie :
Operator PC
Ruican Laura spune :
" Inca o data FELICITARI. De aceasta data iti scriu ca invitata la nunta fratelui meu Octavian si a cumnatei mele Lavinia. Nici de aceasta data nu ai fost mai prejos, a fost o nunta frumoasa cu miri tineri si frumosi, invitati superbi, iar tu ai facut ca muzica sa rasune de vis in sala restaurantului Prestige (sala de sus). O muzica la care nu puteai sa stai la masa, o muzica de calitate si mai ales diversificata, unde tu ca un adevarat profesionist ce esti, ai aratat inca odata calitatile tale profesionale. Multumesc Florine! "