Adresa de email nu se va face publica. Campuri oblgatorii *

Data eveniment :
13 aprilie 2014
Pregatire si functie :
Economist
Eveniment : Botez – Orsova – Eselnita
Dana Apostolescu spune :
" Pentru cei care cauta un DJ foarte serios si care sa tina lumea la dans si joc o noapte intreaga, recomandarea mea este sa apeleze cu toata increderea la DJ Florin pentru ca face toti banii. "

Data eveniment :
2 noiembrie 2013
Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
Operator PC
Ruican Laura spune :
" Felicitari FLORIN ! Datorita tie am avut nunta pe care am visat-o, cu muzica foarte frumoasa, sunet excelent, efecte speciale deosebite unde invitatii mei au ramas surprinsi in modul cel mai placut. Iti multumesc inca o data pentru tot (noi : adica Laura si Cristian – nunta pe 2 noiembrie 2013 la restaurantul Chez Nous din Craiova.) Mii de multumiri inca o data, noi: Laura si Cristian (miri) si Madalina si Dragos (nasi). Esti un adevartat profesionist! "

Pregatire si functie :
Interpret muzica populara
Eveniment : spectacol,nunta,botez,petreceri
Dorobantu Emilia Alina – participant la Vocea Romaniei spune :
" Cu ceva timp in urma l-am cunoscut pe Florin care m-a ajutat sa inregistrez cateva melodii. Oriunde am mers toata lumea era impresionata de calitatea inregistrarilor. Ma bucur ca am in continuare ocazia sa colaborez cu MEDIA BLUE SOUND,iar la evenimentele la care participam impreuna pot spune ca am de fiecare data siguranta ca totul va iesi impecabil.Despre Florin si tot ceea ce realizeaza pot vorbi doar la superlativ ! Felicitari! Cu drag,EMILIA DOROBANTU "

Pregatire si functie :
Contabil sef C.N.E. „GHEORGHE CHITU”
Eveniment : Revelion 2014
Predulescu Marian spune :
" Un revelion 2014 de exceptie ,in care muzica si jocul de lumini si lasere au avut un rol deosebit.Muzica buna , diversificata si calitatea sunetului au facut ca ringul de dans sa fie neincapator. Multumim, Florine !!!!!! Speram sa colaboram mult timp de acum inainte. "

Rolul la eveniment :
Mireasa
Pregatire si functie :
Consilier vanzari
Eveniment : Nunta
Tandarica Cristina spune :
" Am avut o nunta de vis si la asta a contribuit si Florin. Desi initial ne-am gindit la o formatie,dupa ce am vazut citeva ne-am razgindit.Am optat pt Dj,o cintareata si dansatori.Florin ne-a asigurat muzica si pt cintareata si pt dansatori si pt toata nunta.A facut o treba excelenta si pt asta ii multumim.Desi pretentiile au fost mari, pot sa spun ca lumea a fost multumita,s-a dansat,s-a jucat,afost o atmosfera extraordinara. Noi il recomandam pe Florin cu placere si cu incredere;este un profesionist si asta s-a vazut. Cristina si Lucian "

Rolul la eveniment :
Miresica
Pregatire si functie :
Marketing Manager
Eveniment : Nunta – asa cum mi-am dorit-o!
Anca spune :
" Cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru organizarea evenimentului, a fost sa-l contactez pe Florinache si sa-l chem la Bucuresti cu “scule” cu tot. Noi aranjasem si o formatie live, insa am avut niste emotii groaznice ca ne lasa balta in toiul nuntii; asadar Florin a contribuit la a avea o nunta … “cu cea mai tare distractie” – asa cum a spus un prieten. Nunta a fost la Bucuresti si a doua zi la tara, iar Florinache a distrat si tinerii si mai varsticii de n-au stat o clipa jos (la Bucuresti nunta a tinut pana la 7!!! a doua zi dimineata!!! ) Multumesc, Florinache! Prietenii isi amintesc si acum de distractia de la nunta, au uitat cum a fost mancarea sau tortul sau rochia miresei. Aaaaa si sa nu uit… este mare lucru sa ai incredere ca DJ-ul nu te lasa balta sau nu te santajeaza in toiul petrecerii ca daca vrei sa mai stea trebuie sa “mai plusezi”! "

Pregatire si functie :
Pensionar M.Ap.N.
Eveniment : Majorat
Tudor Gheorghe spune :
" O petrecere cu tineri pune alt fel de probleme… Cine are de organizat un majorat poate primi un ajutor substantial de la Blue Sound Media. Tinerii vor muzica “la zi”, antren si distractie. Nu este suficient ca cineva “sa puna muzica” ci este nevoie de un animator care sa simta ce vrea asistenta. Un DJ si un MC in acelasi timp. Dupa o luna de la eveniment nimeni nu va mai sti ce a fost in meniu dar toti isi vor aminti ca au dansat pe rupte. Majoratul fiului meu a fost catalogat “de referinta, cool si epic” devenind un etalon pentru colegii sai. Un sfat: nu va straduiti exagerat cu meniul ci mai degraba contractati Blue Sound Media! Economisiti bani, scapati de stresul organizarii si toata lumea se va simti foarte bine. "